Kwaliteitskeurmerk voor Schneeschule Klinger

De Schneeschule Klinger uit het skigebied Hebalm heeft een kwaliteitskeurmerk voor skischolen ontvangen. De motivatie van de skischool eigenaren is hierdoor enorm gestegen.

Trotse eigenaren
Al 17 jaar lang zijn Gernot en Tanja Klinger de trotse eigenaren van hun skischool op de Hebalm, Oostenrijk. De staat heeft nu de Ski-, Snowboard-, en Langlaufschool met een kwaliteitskeurmerk voor skischolen beloond. “Voor ons is het een enorme motivatie zo vlak voor de seizoensstart,” aldus Gernot Klinger. Klinger wil in de komende jaren gaan investeren in de opleiding en bijscholing van zijn skileraren. “We zullen in de toekomst nog meer eisen van onze werknemers.”

5 criteria
De skischool heeft het keurmerk gekregen aan de hand van 5 criteria. Er worden alleen opgeleide skileraren ingezet, skileraren hebben de mogelijkheid tot opleidingen en bijscholing, er hebben uitsluitend positieve inspecties plaatsgevonden, één van de eigenaren is altijd aanwezig en de skischool beschikt over een op zichzelf staand skischoolbureau.

Heb jij gewerkt voor Schneeschule Klinger, dan kun je hier jouw beoordeling als skileraar achterlaten.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het