Kwaliteitskeurmerk voor Schneeschule Klinger

De Schneeschule Klinger uit het skigebied Hebalm heeft een kwaliteitskeurmerk voor skischolen ontvangen. De motivatie van de skischool eigenaren is hierdoor enorm gestegen.

Trotse eigenaren
Al 17 jaar lang zijn Gernot en Tanja Klinger de trotse eigenaren van hun skischool op de Hebalm, Oostenrijk. De staat heeft nu de Ski-, Snowboard-, en Langlaufschool met een kwaliteitskeurmerk voor skischolen beloond. “Voor ons is het een enorme motivatie zo vlak voor de seizoensstart,” aldus Gernot Klinger. Klinger wil in de komende jaren gaan investeren in de opleiding en bijscholing van zijn skileraren. “We zullen in de toekomst nog meer eisen van onze werknemers.”

5 criteria
De skischool heeft het keurmerk gekregen aan de hand van 5 criteria. Er worden alleen opgeleide skileraren ingezet, skileraren hebben de mogelijkheid tot opleidingen en bijscholing, er hebben uitsluitend positieve inspecties plaatsgevonden, één van de eigenaren is altijd aanwezig en de skischool beschikt over een op zichzelf staand skischoolbureau.

Heb jij gewerkt voor Schneeschule Klinger, dan kun je hier jouw beoordeling als skileraar achterlaten.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren