Leer skiën in drie dagen met de ‘Fish-Methode’

Het skigebied Ski Amadé garandeert haar gasten dat ze leren skiën binnen drie dagen. Dit doen aan de hand van het ‘Learn2Ski’ programma. Ben je na drie dagen niet tevreden dan krijg je de kosten van de lessen, skipas en het materiaal terug.

‘Learn2Ski’ programma
Na het succes van de afgelopen jaren zal het skigebied Ski Amadé ook dit jaar weer de garantie afgeven dat gasten binnen drie dagen leren skien door middel van het ‘Learn2Ski’ programma. In het seizoen 2012/2013 is het ‘Learn2Ski’ programma voor het eerst toegepast. Hiervoor zijn enkele skileraren speciaal opgeleid. Het programma richt zich op volwassene die het leren skiën als drempel zien om niet op wintersport vakantie te gaan. Het succes is af te lezen aan het stijgende aantal aanmeldingen. Zijn de gasten na drie dagen niet tevreden met het resultaat dan krijgen ze de koste volledig terug.

‘Fish-Methode’
Skilessen die worden gegeven aan kinderen staan er om bekend te worden gegeven met veel humor en beleving. Het ‘Learn2Ski’ programma brengt deze manier van lesgeven nu ook naar de volwassenen. De leermethode die wordt gehanteerd wordt de ‘Fish-Methode’ genoemd. Deze term is afkomstig uit Amerika waar de medewerkers van de Pike Place Fish Marketing in Seattle hun klanten entertainen tijdens de verkoop van hun vis. De vissen worden met veel humor van verkoper naar verkoper gegooid waardoor de bezoekers enthousiast raken. Door tijdens de skilessen gasten enthousiast te maken zullen ze het skiën sneller leren.

Wordt dit de toekomst?
Er zullen skileraren zijn die zich in deze manier van lesgeven herkennen. De ‘Fish-Methode’ is niet nieuw te noemen maar wordt met het ‘Learn2Ski’ programma extra benadrukt. Wordt dit de nieuwe standaard en zullen we in de toekomst met net zo veel entertainment aan volwassene les gaan geven als aan kinderen?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het