Meisje (5) valt samen met skileraar uit lift en raakt zwaar gewond

Een vijfjarige meisje kwam afgelopen woensdag met hoge snelheid met haar hoofd tegen het lifthuisje aan. Ondanks dat ze een helm droeg hield ze zware verwondingen over aan het ongeluk en moest ze per helikopter naar het ziekenhuis gevlogen worden.

In Rauris im Pinzgau staat een vijfjarig meisje uit Oberösterreich samen met haar skileraar in de sleeplift. Wat kan gebeuren gebeurt. Beide verliezen hun evenwicht en vallen uit de lift. Terwijl beide over het liftspoor naar beneden skiën verliest het meisje de controle en glijdt op hoge snelheid richting de instap van de lift. De vijfjarige, die een helm droeg, komt met hoge snelheid met haar hoofd tegen het lifthuisje. Aan het ongeluk houdt ze, volgens het politiebericht, zware verwondingen over in haar gezicht. Ze is per helikopter naar het ziekenhuis in Salzburg gevlogen.

Bron: regionews.at

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en