Met de FlixBus eenvoudig het nieuwe seizoen tegemoet

Ga je het hele winterseizoen skiles geven in het buitenland dan zul je waarschijnlijk wel het een en ander aan kleding en materiaal mee willen nemen. Met de auto naar je bestemming is dan de meest voor de hand liggende oplossing, maar wat als je nou geen auto hebt? FlixBus biedt dan de oplossing!

Vanaf 17 december reis je met FlixBus naar 37 wintersportbestemmingen in Oostenrijk en Duitsland met het gemak van een lijnbus. Van woensdag tot en met zondag kun je opstappen vanuit Nederland, België en Duitsland naar tal van populaire bestemmingen. De reis begint vanuit Nederland waarna je op 05:00 uur ‘s ochtends in München overstapt op de bus die je naar je eindbestemming brengt.

Reis je op 25 december van Amsterdam naar Sölden dan betaal je daar €58,50 voor. Je ski’s of snowboard mag je gratis meenemen. Er is genoeg ruimte voor al je tassen. Je mag één stuk handbagage (max. 42 x 30 x 18 cm, max. 7 kg) en twee stuks ruimbagage (max. 67 x 50 x 27 cm, max. 30 kg gecombineerd) meenemen. Elk stuk extra bagage kost je €5,-. Tijdens de reis hoef je je niet te vervelen door de aanwezigheid van gratis Wi-Fi.

Meer informatie vind je op de website van FlixBus.

Lijkt het jouw wat om met de FlixBus te reizen?

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren