Skischule Fiss-Ladis legt de lat hoog met Bertas Kindervilla

Met een nieuwe infrastructuur voor een nog comfortabelere familievakantie start de regio Serfaus-Fiss-Ladis op 4 december het nieuwe seizoen. In het hart van het Kinderland staat Bertas Kindervilla waarmee het skigebied op het gebied van service en klantvriendelijkheid de lat weer hoger heeft gelegd.

Ieder jaar investeert de liftmaatschappij van de regio in kwaliteit. Dit jaar werd daarvoor 24,4 miljoen euro uitgetrokken. In het middelpunt van de ontwikkeling staan altijd de jongste gasten. Het is niet voor niets dat de regio in Europa bekend staat als vooruitstrevende en trendsettende familie bestemming. Meer dan 2,2 miljoen gasten brachten het afgelopen jaar een bezoek aan het gebied. In de afgelopen 15 jaar steeg het aantal overnachtingen in het winterseizoen met 50% en het aantal gasten van het skigebied met 86% naar 1,6 miljoen.

Bertas Kindervilla
De jongste skiërs zijn de gasten van morgen. Hierop speelt het skigebied in door de voorzieningen voor kinderen uit te breiden. Midden in Bertas Kinderland is een groot en modern gebouw neergezet wat het centrum vormt voor de hele familie. Het hart van het gebouw is een groot animatie gedeelte inclusief een podium voorzien van de nodige technische toepassingen. Hier worden de kinderen in de pauze van de skiles uitgenodigd voor theater voorstellingen, bewegingsprogramma’s en veel meer. Maar ook voor ouders is er van alles te doen. Zo zijn er onder andere een lounge en winkel. Een absolute vernieuwing is “Bertas Scheeabenteuerraum”: Hier voelen de aller jongste zich thuis en worden kinderen vanaf twee jaar vanuit de skischool door toegewijde pedagogen verzorgt.

Bertas kindervilla

In restaurant Sonnenburg kunnen ouders tijdens de koffie hun kinderen in de gaten houden. Hiervoor is “Bertas Ski-TV” ontwikkeld. Live beelden uit Bertas Kinderland en speellocatie Bertas Alm worden getoond in het restaurant. Zo hoeft er geen seconden gemist te worden van wat de kinderen leren tijdens de skiles.

De actuele investeringen zorgen ervoor dat Servaus-Fiss-Ladis zijn leidende positie als het gaat om familiebestemmingen het komende jaar verder uitbouwen kan.

Foto: Skischule Fiss-Ladis

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren