Nationale FGHS ski- en snowboardtestdag

Sta jij op punt om voor het komende seizoen weer een paar nieuwe ski’s aan te schaffen? Door de ski- en snowboardtestdag in SnowWorld Zoetermeer heb je je keuze zo gemaakt.

Ski- en snowboardtestdag
Zaterdag 22 november wordt bij SnowWorld Zoetermeer de Nationale FGHS ski- en snowboardtestdag georganiseerd. Het evenement is een initiatief van de FGHS en wordt georganiseerd in samenwerking met SnowWorld, de Nederlandse Ski Vereniging en de ANWB.

Van 12:00 tot 21:00 uur zijn er verschillende snowboards en ski’s te testen van verschillende fabrikanten. Snowboarders kunnen boards testen van Arbor, Bataleon, Flow, Jones, K2, Nidecker, Nitro, Ride, Rossignol, Salomon, Slash, Völkl en Yes. En voor de skiers zijn er ski’s van Atomic, Blizzard, Dynastar, Elan, Fischer, Head, K2, Liberty, Line, Movement, Nordica, Rossignol, Salomon en Völkl.

Kosten
Speciaal voor de testdag kun je online je kaarten bestellen voor slechts €19,95. Hiervoor krijg je 4 uur lang toegang tot de skihal van SnowWorld Zoetermeer. Het testen van de materialen is gratis. Je dient wel een identiteitsbewijs achter te laten als borg.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren