Nationale FGHS ski- en snowboardtestdag

Sta jij op punt om voor het komende seizoen weer een paar nieuwe ski’s aan te schaffen? Door de ski- en snowboardtestdag in SnowWorld Zoetermeer heb je je keuze zo gemaakt.

Ski- en snowboardtestdag
Zaterdag 22 november wordt bij SnowWorld Zoetermeer de Nationale FGHS ski- en snowboardtestdag georganiseerd. Het evenement is een initiatief van de FGHS en wordt georganiseerd in samenwerking met SnowWorld, de Nederlandse Ski Vereniging en de ANWB.

Van 12:00 tot 21:00 uur zijn er verschillende snowboards en ski’s te testen van verschillende fabrikanten. Snowboarders kunnen boards testen van Arbor, Bataleon, Flow, Jones, K2, Nidecker, Nitro, Ride, Rossignol, Salomon, Slash, Völkl en Yes. En voor de skiers zijn er ski’s van Atomic, Blizzard, Dynastar, Elan, Fischer, Head, K2, Liberty, Line, Movement, Nordica, Rossignol, Salomon en Völkl.

Kosten
Speciaal voor de testdag kun je online je kaarten bestellen voor slechts €19,95. Hiervoor krijg je 4 uur lang toegang tot de skihal van SnowWorld Zoetermeer. Het testen van de materialen is gratis. Je dient wel een identiteitsbewijs achter te laten als borg.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en