Nederlands bekendste skileraar is terug!

We hebben er heel wat jaren op moeten wachten maar nu is het dan eindelijk zover. Rudi der Skilehrer ontwaakt na een jaren lange winterslaap in de Oostenrijkse Alpen en is terug van weggeweest!

We kennen hem allemaal van de Heineken reclame die in 2002 op de Nederlandse televisie verscheen. In die commercial zagen we Olaf Malmberg in de rol van de stereotype Oostenrijkse skileraar. De geitenboer bevind zich samen met zijn geiten in de bergen als de eerste sneeuwvlokken van het seizoen naar beneden dwarrelen. Op dat moment transformeert Rudi tot skileraar en gaat hij zo snel mogelijk naar een druk bezochte kroeg in het bekende rode skilerarenpak. Daar loopt hij binnen met de bekende kreet: Heeeeeey, biertje?

In de nieuwe televisie commercial van het Oostenrijkse skigebied Zillertal Arena zien we Der Rudi ontwaken na een jaren lange winterslaap waarna hij transformeert in een soort van Super Rudi.

Bron: skiinformatie.nl

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren