Nederlands bekendste skileraar is terug!

We hebben er heel wat jaren op moeten wachten maar nu is het dan eindelijk zover. Rudi der Skilehrer ontwaakt na een jaren lange winterslaap in de Oostenrijkse Alpen en is terug van weggeweest!

We kennen hem allemaal van de Heineken reclame die in 2002 op de Nederlandse televisie verscheen. In die commercial zagen we Olaf Malmberg in de rol van de stereotype Oostenrijkse skileraar. De geitenboer bevind zich samen met zijn geiten in de bergen als de eerste sneeuwvlokken van het seizoen naar beneden dwarrelen. Op dat moment transformeert Rudi tot skileraar en gaat hij zo snel mogelijk naar een druk bezochte kroeg in het bekende rode skilerarenpak. Daar loopt hij binnen met de bekende kreet: Heeeeeey, biertje?

In de nieuwe televisie commercial van het Oostenrijkse skigebied Zillertal Arena zien we Der Rudi ontwaken na een jaren lange winterslaap waarna hij transformeert in een soort van Super Rudi.

Bron: skiinformatie.nl

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het