Nederlands team aanwezig bij Tiroler Demo Meisterschaft

St. Anton am Arlberg staat vandaag in het teken van de Tiroler Demo Meisterschaft. Een wedstrijd waarbij skileraren uit Tirol het gaan opnemen tegen collega’s uit andere skigebieden. Dit jaar is er ook een team uit Fiss vertegenwoordigd met Nederlandse skileraren. Om 19.00 uur wordt vanavond het startsein gegeven en moeten de Hollandse jongens laten zien wat zij in hun mars hebben.

Heel toepasselijk gaan de Nederlanders de wedstrijd starten onder de naam ‘Flying Dutchmen’. Teamleden Roy, Finn, Pim, Nicky, Mark en Alex hebben de afgelopen weken hard getraind om goed voor de dag te komen vandaag. Gaan zij een kans maken tegen de Oostenrijkers die geboren zijn met ski’s aan de voeten? Je kunt het team aanmoedigen via Facebook en laten we hopen dat de jongens Nederland trots maken!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Mobi Clothes

  Tegenwoordig is sport eigenlijk niet meer weg te denken in het leven van een mens. Bijna iedereen doet het en je groeit ermee op. Maar