Nooit meer te lang bij de skilift wachten

Vooral tijdens privé skilessen verwachten gasten het maximale van hun tijd samen met de skileraar. De lange wachttijden voor de liften zijn een doorn in het oog voor veel wintersporters. Als skileraar doe je er daarom alles aan om die lange wachttijden te vermijden. Je zorgt ervoor dat je op bepaalde tijdstippen bepaalde liften vermijd. Maar het raden naar de kortste liftrijen is binnenkort misschien verleden tijd.

BlipTrack kan aangeven hoe lang de rij voor de skilift daadwerkelijk is. Het raden naar de wachttijd is voorbij. Wintersporters weten straks exact hoelang ze moeten wachten in de rij voor de lift. En ook skileraren maken straks snel de keuzen om in de rij aan te sluiten of door te skiën naar de volgende lift.

Met BlipTrack kunnen skischolen hun gasten een extra service bieden. Door real-time wachttijden op borden bij de liften en in mobiele apps weer te geven krijg je een actueel beeld van de situatie in het skigebied. De lestijd kan op die manier optimaal besteed worden op de piste in plaats van in de rij van de lift.

Door er voor te zorgen dat je gasten snel en makkelijk de lift in kunnen wordt de beleving van de les aanzienlijk verbeterd. Met als gevolg meer tevreden en terugkerende gasten.

Het systeem zal uiteindelijk door de liftmaatschappij moeten worden geïnstalleerd. Het zou zo maar kunnen dat ze dat sneller doen dan we nu denken. Doordat skigebieden hun doorstroming veel beter kunnen monitoren zullen knelpunten op tijd kunnen worden aangepakt. En ook voor skigebieden geldt dat korte wachttijden bij de liften zorgen voor meer tevreden en terugkerende bezoekers.

Zou jij met een systeem als BlipTrack willen werken?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het