Oostenrijkse skilerarenkampioenschappen 2017 en seizoensafsluitingfeest

Op 18 maart 2017 organiseert Skischule S4 Fieberbrunn in Fieberbrunn am Doischberg de Österreichischen Skilehrer Demo-Meisterschaft 2017. Naast de reuzenslalom en demonstratiewedstrijd wordt ook het seizoen afgelopen met een groot feest.

De beste skileraren uit heel Oostenrijk meten zich tijdens de kampioenschappen in demonstratie-skiën en de reuzenslalom. Op de wedstrijdpiste op de Doischberg gaat het om iedere honderdste van een seconden op weg naar de snelste tijd op de slalom.

Na de kwalificatie op zaterdagmiddag gaan, na de barbecue, de acht beste heren- en vier beste vrouwenteams de strijd met elkaar aan. Het team dat de mooiste en meest spectaculaire demonstratie in de sneeuw kan toveren wint de titel en €800,- prijzengeld.

Seizoensafsluitingfeest
Naast de sportieve activiteiten mag een groot feest om het seizoen mee af te sluiten natuurlijk niet ontbreken. Onderaan de Doischberg wordt het rondom het dalstation in Fierberbrunn een groot feest. Naast verschillende DJ’s zijn er ook optredens van meerdere live bands.

Tijdschema
Vrijdag 17 maart
15:00 uur Welcome Drink Alpine Resort
21:00 uur Skileraren party met Cotton Underwear

Zaterdag 18 maart
10:00 uur Oostenrijkse skilerarenkampioenschap reuzenslalom
15:00 uur Kwalificatie Oostenrijkse demo-kampioenschap
17:00 uur BBQ
18:00 uur Modeshow
19:00 uur Finale Oostenrijkse demo-kampioenschap
21:00 uur Skileraren party met DJ Fex&Mex

Aanmelden Oostenrijkse demo-kampioenschap
Aanmelden Oostenrijkse skilerarenkampioenschap reuzenslalom

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren