Politie geeft foto vrij van vermiste skilerares

De Oostenrijkse politie is nog steeds opzoek naar de 39-jarige Tsjechische skilerares die precies een week geleden, na een kamerbrand, in Kappl spoorloos verdween. Drie groots opgezette zoekacties leverde niks op.

Signalement
De skilerares is ongeveer 160cm groot en heeft een slank postuur. Ze heeft glade, lange blonde haren en blauwe ogen. Vermoedelijk draagt ze een gele skibroek. Wie heeft deze persoon wanneer en waar na 10 januari 04:00 uur gezien? De politie verzoekt iedereen die iets weet zich te melden.

Kamerbrand
Afgelopen zaterdag kort na 04:00 uur gaat het brandalarm af. De huiseigenaar ontdekte de brand en probeert in de kamer van de 39-jarige, die als skilerares in Ischgl werkzaam is, te komen. Omdat hij de deur niet open kan krijgen alarmeert hij de politie.

Als de politie de deur open krijgt komt hun een dichte rook tegemoet. Samen met de huiseigenaar krijgen ze de brand met handblussers onder controle. Van de verhuurster ontbreekt ieder spoor. Het badkamerraam staat op dat moment wijd open. De politie vermoed dat de vrouw haar kamer via het raam heeft verlaten.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en