Politie geeft foto vrij van vermiste skilerares

De Oostenrijkse politie is nog steeds opzoek naar de 39-jarige Tsjechische skilerares die precies een week geleden, na een kamerbrand, in Kappl spoorloos verdween. Drie groots opgezette zoekacties leverde niks op.

Signalement
De skilerares is ongeveer 160cm groot en heeft een slank postuur. Ze heeft glade, lange blonde haren en blauwe ogen. Vermoedelijk draagt ze een gele skibroek. Wie heeft deze persoon wanneer en waar na 10 januari 04:00 uur gezien? De politie verzoekt iedereen die iets weet zich te melden.

Kamerbrand
Afgelopen zaterdag kort na 04:00 uur gaat het brandalarm af. De huiseigenaar ontdekte de brand en probeert in de kamer van de 39-jarige, die als skilerares in Ischgl werkzaam is, te komen. Omdat hij de deur niet open kan krijgen alarmeert hij de politie.

Als de politie de deur open krijgt komt hun een dichte rook tegemoet. Samen met de huiseigenaar krijgen ze de brand met handblussers onder controle. Van de verhuurster ontbreekt ieder spoor. Het badkamerraam staat op dat moment wijd open. De politie vermoed dat de vrouw haar kamer via het raam heeft verlaten.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren