Skileraar en gast komen dodelijk ten val

In het Zwitserse Wallis heeft gister een verschrikkelijk ongeluk plaatsgevonden waarbij een skileraar en zijn gast om het leven zijn gekomen.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Volgens een verklaring van de politie zijn de twee mannen in het skigebied Les Portes du Soleil van een hoge rotswand gevallen. Hierbij komen de 47-jarige skileraar en zijn 59-jarige gast om het leven.

Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden. De eerste aanwijzingen duiden erop dat de skiërs op weg zijn geweest vanuit Avoriaz over de Col de Cou. Het lijkt erop dat ze door een lawine zijn verrast en vervolgens 50 meter naar beneden zijn gevallen.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en