Skileraar redt leven van zes huisgenoten Obertauern

Een skileraar in Obertauern /Gallneukirchen heeft het leven gered van zijn huisgenoten door in de nacht van maandag op dinsdag het huis te waarschuwen voor enorme brand. Door het alerte handelen hebben alle inwonende de brand overleefd. Twee van hen moesten met ademhalingsproblemen afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

Brand Obertauern

Martin Ritt Berger (31 jaar), skileraar werkzaam bij skischool Frau Holle, werd rond 02.00 uur ‘s nachts wakker en alarmeerde direct zijn huisgenoten voor de brand. Door zijn snelle handelen kunnen de inwonenden van het huis het verhaal gelukkig navertellen. Eenmaal naar buiten gevlucht hebben de inwoners gekeken hoe het houten huis in vlammen opging.

Twee van de bewoners moesten afgevoerd worden met ademhalingsproblemen nadat zij rook hadden ingeademd. De bewoners geven aan letterlijk een engel op hun schouders te hebben en zijn Martin Ritt Berger voor het leven dankbaar.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren