Skileraar zijn voor één dag voor gasten skigebied Breckenridge

Breckenridge Ski Resort biedt geïnteresseerde gasten een kijkje in het leven van een skileraar. Voor één dag mogen ze meedraaien in de skischool waar ze achter de schermen meekijken.

Op zaterdag 7 en zondag 8 februari van 9:15 uur tot 15:30 uur kunnen gasten van het Amerikaanse skigebied een kijkje in het leven van een skileraar krijgen. De deelnemers ontmoeten de skischooleigenaar van de lokale skischool die hen meeneemt achter de schermen. Ze krijgen uitleg over de skischool en de lesmethodes. Er wordt gewerkt aan hun eigen skitechniek door middel van skiles op lerarenniveau en video analyse.

Om deel te mogen nemen moeten de deelnemers minimaal 18 jaar oud zijn en makkelijk een blauwe piste af kunnen skiën, een helm dragen en in het bezit van een liftpas zijn. Deelname voor snowboarders is helaas niet mogelijk.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Living the dream – Matthijs

  Na vele jaren als accountant en controller heeft hij de sprong gewaagd tot skileraar. Na 7 seizoenen van ontwikkeling is het echter weer tijd om

  Help! Een gat in de agenda!

  Corona, Corona, Corona, we kunnen allemaal het woord niet meer horen. Het beïnvloedt bij vrijwel ieder van ons op dit moment het leven en daarbij

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.