Skileraar zijn voor één dag voor gasten skigebied Breckenridge

Breckenridge Ski Resort biedt geïnteresseerde gasten een kijkje in het leven van een skileraar. Voor één dag mogen ze meedraaien in de skischool waar ze achter de schermen meekijken.

Op zaterdag 7 en zondag 8 februari van 9:15 uur tot 15:30 uur kunnen gasten van het Amerikaanse skigebied een kijkje in het leven van een skileraar krijgen. De deelnemers ontmoeten de skischooleigenaar van de lokale skischool die hen meeneemt achter de schermen. Ze krijgen uitleg over de skischool en de lesmethodes. Er wordt gewerkt aan hun eigen skitechniek door middel van skiles op lerarenniveau en video analyse.

Om deel te mogen nemen moeten de deelnemers minimaal 18 jaar oud zijn en makkelijk een blauwe piste af kunnen skiën, een helm dragen en in het bezit van een liftpas zijn. Deelname voor snowboarders is helaas niet mogelijk.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren