Skileraren documentaire krijgt tweede seizoen

In Unterengadin, Zwitserland, is hard gewerkt aan het tweede seizoen van het televisieprogramma ‘SRF bi de Lüt – Die Skilehrer’. Een cameraploeg heeft de skischool Skischule Scuol im Alltag van dichtbij gevolgd. Dit seizoen bestaat uit drie afleveringen die wekelijks op vrijdag van 13 tot 27 februari uitgezonden worden bij de Zwitserse zender SRF.

Van midden december tot eind januari heeft SRF, in Unterengadin rondom het skigebied Motta Naluns, het nieuwe seizoen van ‘SRF bi de Lüt – Die Skilehrer’ opgenomen. In het middenpunt, van de 45-minuten durende uitzendingen, staat de sneeuwsportschool van Scuol. Gedurende bijna twee maanden werden vijf sneeuwsportleraren in hun privé-, en beroepsleven door een cameraploeg gevolgd om inzicht te kunnen krijgen in het dagelijkse skileraren leven.

Het eerste seizoen van ‘SRF bi de Lüt – Die Skilehrer’ werd vorig jaar opgenomen in Grindelwald en leverde goede kijkcijfers op. Het eerste seizoen wordt op 2 februari bij 3sat volledig herhaalt. Ook de skileraren van Scuol kunnen op veel kijkers rekenen. De afleveringen worden op 13, 20 en 27 februari uitgezonden bij SRF 1 om 20:05 uur.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren