Skileraren Heemskerk weer aan het werk tijdens open dag

De zomervakantie is nog maar net voorbij en de eerste Nederlandse skileraren betreden al weer de skibanen. Vandaag vind bij Skicentrum Heemskerk de seizoensopening plaats. Tussen 12:00 en 17:00 uur worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

De skileraren verzorgen de hele dag door proeflessen op de rollerbanden van het skicentrum. Tevens vertonen ze hun kunsten tijdens de verschillende demonstraties. Kinderen kunnen worden geschminkt of kunnen zich uitleven op het springkussen. Voor wie echt niet kan wachten is er échte sneeuw om alvast te oefenen op de perfecte sneeuwbal!

Ook voor skileraren die niet werkzaam zijn bij Skicentrum Heemskerk is het de moeite waard een bezoekje te brengen aan de open dag. Er worden gratis voetanalyses gemaakt voor het vinden van een passende skischoen, clinics gegeven over het slijpen en waxen van ski’s en snowboards en onder alle bezoekers wordt er een GoPro Hero+LCD verloot!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren