Skileraren Heemskerk weer aan het werk tijdens open dag

De zomervakantie is nog maar net voorbij en de eerste Nederlandse skileraren betreden al weer de skibanen. Vandaag vind bij Skicentrum Heemskerk de seizoensopening plaats. Tussen 12:00 en 17:00 uur worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

De skileraren verzorgen de hele dag door proeflessen op de rollerbanden van het skicentrum. Tevens vertonen ze hun kunsten tijdens de verschillende demonstraties. Kinderen kunnen worden geschminkt of kunnen zich uitleven op het springkussen. Voor wie echt niet kan wachten is er échte sneeuw om alvast te oefenen op de perfecte sneeuwbal!

Ook voor skileraren die niet werkzaam zijn bij Skicentrum Heemskerk is het de moeite waard een bezoekje te brengen aan de open dag. Er worden gratis voetanalyses gemaakt voor het vinden van een passende skischoen, clinics gegeven over het slijpen en waxen van ski’s en snowboards en onder alle bezoekers wordt er een GoPro Hero+LCD verloot!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en