Skileraren met diabetes type 1 gezocht

Op het eerste gezicht een bijzondere oproep. Maar eigenlijk is de vraag vrij logisch. De organisatie diabetes-kids.de zoekt skileraren voor hun deelnemers die allemaal diabetes type 1 hebben.

Van 19 tot 24 maart 2017 reist de Duitse organisatie af naar het op 2315 meter hoogte gelegen Berghotel Rudolfshütte in Salzburg, Oostenrijk. Uitgenodigd zijn alle kinderen, met hun ouders, en volwassenen met diabetes type 1. Omdat de reis buiten de Duitse schoolvakanties valt reist er een Kinderdiabetologe mee. Daardoor zouden ouders zonder problemen hun kind van school moeten kunnen houden voor deze bijzondere reis.

Er zullen 200 volwassenen en kinderen meegaan met de reis. Omdat het overgrote deel van de reizigers diabetes type 1 heeft is het noodzakelijk dat de skileraren weten om te gaan met deze ziekte. Diabetes-kids.de zoekt daarom voor de reis 10 skileraren die zelf diabetes hebben of leraren die hier mee weten om te gaan. Het hotel op basis van volpension en de skipas worden door sponsoren bekostigd. Overige kosten zijn voor de skileraren zijn.

Meer informatie vindt je hier.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het