Ongosa: online skischool voor zelfstandigen

Het boeken van skilessen gaat met zijn tijd mee. Steeds meer skischolen laten hun gasten voor de wintersport al de skiles boeken via hun website. Deze service zorgt ervoor dat gasten na hun aankomst niet naar de skischool toe hoeven. De skileraar staat op de afgesproken locatie en het tijdstip te wachten op zijn gasten. Ongosa gaat nog een stap verder en neemt de toeristen het zoeken van een goede skileraar uit handen.

Vorig jaar werd de website voor het boeken van skileraren Check Yeti gelanceerd. Momenteel zijn er meer dan 1.300 skileraren aangemeld bij de ‘skileraren-zoekmachine’, verspreid over ruim 150 landen. In december 2015 lanceerde Ongonsa haar website met het doel wintersporters in contact te brengen met de beste gidsen en skileraren die in de bergen te vinden zijn.

Ongosa
Het bedrijf, Ongosa, wil de zoektocht naar het vinden van de beste professionals in de bergen vereenvoudigen. Gasten kunnen hun gids of skileraar vinden aan de hand van hun eigen criteria. Er kan worden gezocht op sport, locatie, taal, lichamelijke fitheid en niveau. Reviews laten de ervaringen zien van eerdere gasten van de aanbieders van ski- en snowboardlessen.

Ongosa

Ongosa kwam afgelopen december online en heeft momenteel 65 sneeuwsportleraren op meer dan 30 locaties die zichzelf aanbieden. Concurrent Check Yeti heeft duidelijk nog een paar stappen voor op Ongosa, maar de nieuwe website is mooi en overzichtelijk en kan een serieuze speler worden als het gaat om het online vinden van skileraren.

Aanmelden
Ongosa geeft aan alleen te werken met sneeuwsportleraren die wettelijk gezien als zelfstandigen mogen werken. Nadat je jezelf hier hebt aangemeld als sneeuwsport professional wordt je aanmelding beoordeelt. Beschik je over de juiste papieren om les te geven in de disciplines waarvoor je jezelf aanbied dan krijg je een online profiel op Ongosa. Wintersporters kunnen jouw vervolgens online vinden en boeken voor een onvergetelijke dag op of naast de skipistes.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren