Ongosa: online skischool voor zelfstandigen

Het boeken van skilessen gaat met zijn tijd mee. Steeds meer skischolen laten hun gasten voor de wintersport al de skiles boeken via hun website. Deze service zorgt ervoor dat gasten na hun aankomst niet naar de skischool toe hoeven. De skileraar staat op de afgesproken locatie en het tijdstip te wachten op zijn gasten. Ongosa gaat nog een stap verder en neemt de toeristen het zoeken van een goede skileraar uit handen.

Vorig jaar werd de website voor het boeken van skileraren Check Yeti gelanceerd. Momenteel zijn er meer dan 1.300 skileraren aangemeld bij de ‘skileraren-zoekmachine’, verspreid over ruim 150 landen. In december 2015 lanceerde Ongonsa haar website met het doel wintersporters in contact te brengen met de beste gidsen en skileraren die in de bergen te vinden zijn.

Ongosa
Het bedrijf, Ongosa, wil de zoektocht naar het vinden van de beste professionals in de bergen vereenvoudigen. Gasten kunnen hun gids of skileraar vinden aan de hand van hun eigen criteria. Er kan worden gezocht op sport, locatie, taal, lichamelijke fitheid en niveau. Reviews laten de ervaringen zien van eerdere gasten van de aanbieders van ski- en snowboardlessen.

Ongosa

Ongosa kwam afgelopen december online en heeft momenteel 65 sneeuwsportleraren op meer dan 30 locaties die zichzelf aanbieden. Concurrent Check Yeti heeft duidelijk nog een paar stappen voor op Ongosa, maar de nieuwe website is mooi en overzichtelijk en kan een serieuze speler worden als het gaat om het online vinden van skileraren.

Aanmelden
Ongosa geeft aan alleen te werken met sneeuwsportleraren die wettelijk gezien als zelfstandigen mogen werken. Nadat je jezelf hier hebt aangemeld als sneeuwsport professional wordt je aanmelding beoordeelt. Beschik je over de juiste papieren om les te geven in de disciplines waarvoor je jezelf aanbied dan krijg je een online profiel op Ongosa. Wintersporters kunnen jouw vervolgens online vinden en boeken voor een onvergetelijke dag op of naast de skipistes.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Living the dream – Matthijs

  Na vele jaren als accountant en controller heeft hij de sprong gewaagd tot skileraar. Na 7 seizoenen van ontwikkeling is het echter weer tijd om

  Help! Een gat in de agenda!

  Corona, Corona, Corona, we kunnen allemaal het woord niet meer horen. Het beïnvloedt bij vrijwel ieder van ons op dit moment het leven en daarbij

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.