Skileraren worden steeds vaker flexibel ingezet

Er is een nieuwe trend te zien onder de wintersporters. Steeds vaker wordt de wintersportvakantie spontaan ingevuld. Dit heeft ook gevolgen voor de skileraren. Er wordt steeds meer flexibiliteit verwacht.

Toeristen die zich een week lang in een skigebied bevinden en van zondag tot donderdag skiles nemen zien we steeds minder. Gasten willen steeds vaker spontaan de invulling van hun vakantie bepalen. Dit heeft voor de skischolen en skileraren gevolgen. De organisatie en het aanbod moeten opnieuw worden ingericht. De nadruk komt steeds meer op privé les te liggen en de groepslessen zijn per dag in grote wisselend.

In de praktijk worden skilessen om kwart voor negen ‘s ochtends geboekt en wordt er om half tien gestart met de skiles. Privé lessen zijn hierin de trend. In sommige gevallen boeken gasten hun skiles op de berg en staat een stand-by skileraar direct klaar om te beginnen. Er zijn skischolen waarbij skileraren zich online beschikbaar kunnen stellen voor skilessen die kort van te voren geboekt worden.

Wordt er bij jou in de skischool flexibel geboekt?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Word nu lid!

Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

Word lidRegistreer als leraar

Most Popular

Social Media

Related Posts

Even voorstellen…

In ‘Even voorstellen…’ laten wij jullie graag kennismaken met de gezichten achter de blogs van Sneeuwsportleraren.nl. Deze week stelt Mai zich aan jullie voor. Mai

Fiss in het zonnetje!

Door online te zoeken naar informatie over skigebieden kom je veel algemene informatie tegen. Een overload aan informatie over hotels, pistekilometers en toeristische activiteiten. Voor