Skileraren Zermatt gaan op de fiets naar hun werk

De in Zermatt, Zwitserland, gelegen skischool European Snowsports heeft er iets op gevonden dat hun skileraren niet meer te laat kunnen komen voor de lessen. De skischool heeft haar skileraren uitgerust met mountainbikes.

In het autovrije Zermatt zie je vanaf dit seizoen skileraren op hun mountainbike voorbijkomen. Skileraren hoeven niet meer te wachten op de skibus en kunnen zonder oponthoud naar hun skiles. De mountainbikes zijn voorzien van een speciale skidrager en de nodige reclame voor de skischool. Hierdoor zorgt de skischool er niet alleen voor dat de skileraren op tijd arriveren maar vergroten ze ook hun bekendheid onder de bezoekers van het skigebied.

Zermatt

Of de skileraren ook op de fiets stappen wanneer er 20 centimeter sneeuw op straat ligt is nog maar de vraag, maar een leuke idee is het zeker.

Bron: skiinformatie.nl

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en