Skileraren Zermatt gaan op de fiets naar hun werk

De in Zermatt, Zwitserland, gelegen skischool European Snowsports heeft er iets op gevonden dat hun skileraren niet meer te laat kunnen komen voor de lessen. De skischool heeft haar skileraren uitgerust met mountainbikes.

In het autovrije Zermatt zie je vanaf dit seizoen skileraren op hun mountainbike voorbijkomen. Skileraren hoeven niet meer te wachten op de skibus en kunnen zonder oponthoud naar hun skiles. De mountainbikes zijn voorzien van een speciale skidrager en de nodige reclame voor de skischool. Hierdoor zorgt de skischool er niet alleen voor dat de skileraren op tijd arriveren maar vergroten ze ook hun bekendheid onder de bezoekers van het skigebied.

Zermatt

Of de skileraren ook op de fiets stappen wanneer er 20 centimeter sneeuw op straat ligt is nog maar de vraag, maar een leuke idee is het zeker.

Bron: skiinformatie.nl

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren