Skileraren in Zwitserland leren filmen

Skileraren in Zwitserland krijgen filmlessen. Ze leren hoe ze op de piste een goede film kunnen maken ter promotie van hun skischool.

Aziaten
Met name gasten uit Aziatische landen plaatsen hun reisavonturen graag op het internet. In de toekomst zullen skileraren hun gasten hiermee kunnen helpen. Volgens skileraar en opleider Marcel Homberger biedt deze manier van reclame maken grote mogelijkheden.

Twee dagen durende cursus
6000 skileraren uit Zwitserland krijgen hiervoor een twee dagen durende cursus over hoe ze op de beste manier hun gasten kunnen helpen bij het filmen van hun vakantie, en natuurlijk in het bijzonder de skilessen en skiafdalingen. Ook leren ze het filmmateriaal op Twitter, Facebook en Instagram te verspreiden. Het filmmateriaal dient tijdens de skiles als analyse materiaal. “Dankzij de nieuwste techniek kan ik mijn gast met een Go-Pro opnemen en de beelden direct in de lift bekijken”, aldus Homberger.

Aandenken
Nadat de beelden zijn gebruikt als leermiddel krijgt de gast deze als aandenken mee. Ze worden aangemoedigd om de beelden met de nodige hashtags op het internet te verspreiden zoals bijvoorbeeld: Vanaag #priveles gehad met #Skischule in het #skigebied. Door het verspreiden van foto’s en video’s op het internet hopen skileraren en skischolen nog meer mensen op de pistes te krijgen.

Maak jij gebruik van social media tijdens je skilessen?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het