Skileraren in Zwitserland leren filmen

Skileraren in Zwitserland krijgen filmlessen. Ze leren hoe ze op de piste een goede film kunnen maken ter promotie van hun skischool.

Aziaten
Met name gasten uit Aziatische landen plaatsen hun reisavonturen graag op het internet. In de toekomst zullen skileraren hun gasten hiermee kunnen helpen. Volgens skileraar en opleider Marcel Homberger biedt deze manier van reclame maken grote mogelijkheden.

Twee dagen durende cursus
6000 skileraren uit Zwitserland krijgen hiervoor een twee dagen durende cursus over hoe ze op de beste manier hun gasten kunnen helpen bij het filmen van hun vakantie, en natuurlijk in het bijzonder de skilessen en skiafdalingen. Ook leren ze het filmmateriaal op Twitter, Facebook en Instagram te verspreiden. Het filmmateriaal dient tijdens de skiles als analyse materiaal. “Dankzij de nieuwste techniek kan ik mijn gast met een Go-Pro opnemen en de beelden direct in de lift bekijken”, aldus Homberger.

Aandenken
Nadat de beelden zijn gebruikt als leermiddel krijgt de gast deze als aandenken mee. Ze worden aangemoedigd om de beelden met de nodige hashtags op het internet te verspreiden zoals bijvoorbeeld: Vanaag #priveles gehad met #Skischule in het #skigebied. Door het verspreiden van foto’s en video’s op het internet hopen skileraren en skischolen nog meer mensen op de pistes te krijgen.

Maak jij gebruik van social media tijdens je skilessen?

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren