Skilerares vermist na kamerbrand Kappl

In een kamer in Kappl is zaterdag ochtend rond 04:00 uur brand uitgebroken. De huurder is een 39-jarige Tsjechische skilerares.

Kamerbrand
Om onbekende reden wil de huiseigenaar zaterdag ochtend de deur van de kamer van zijn huurster openen. Als hij de kamerdeur van de skilerares niet open krijgt schakelt hij de politie in. Wanneer de agenten de deur openen komt er dichte rook uit de kamer. Ze stuiten op een kleine brand direct achter de deur. Nog voor het arriveren van de brandweer weten de agenten samen met de huiseigenaar de brand met handblussers te blussen.

Zoekactie
De huurster bevond zich niet in de kamer, het badkamerraam was wel geopend. De politie vermoed dat de vrouw het huis via het badkamerraam heeft verlaten. Waarom is nog niet duidelijk.
Een direct in gang gezette zoekactie in de nabije omgeving en een grote zoekactie met brandweer, bergredding en alpine-politie met de inzet van een politiehelikopter leverde geen resultaat op.

Signalement
De politie is opzoek naar een 39-jarige vrouw met slank postuur en lange blonde haren. Verwacht wordt dat ze een gele broek en vermoedelijk blauwe jas (Schischule Ischgl) draagt.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren