Skilessen speciaal voor de generatie 60+

Skischolen richten zich al lange tijd speciaal op kinderen. Ouders doen hun kinderen graag op skiles zodat ze goed kunnen leren skiën. Door de grote hoeveelheid kinderlessen die skischolen aanbieden zijn er skischolen die zichzelf kinder-skischool noemen. Skischule Kirchschlag gooit het over een andere boeg en richt zich niet alleen op de jongste maar ook op de oudere generatie. Dit doen ze met speciale skilessen gericht op de generatie 60+.

De skischool biedt een speciale cursus aan aan actieve oudere. Op niet al te steile pistes worden verschillende technieken behandelt waarbij veiligheid en genieten centraal staan. De deelnemers leren niet alleen skiën maar werken door het beweging ook aan het verbeteren van de bloedsomloop, het versterken van de spieren en het evenwichtsgevoel. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan het voorkomen van vallen. De hele cursus staat in teken van gezelligheid en een positief gevoel.

De cursus is verdeelt over 3 middagen van 2 uur skiles en is geschikt voor skiërs van ieder niveau. Deelnemers betalen €99,- en krijgen hiervoor skiles van een skileraar en een liftkaart. De eerste cursus start op 7 januari 2015.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en