Skilessen speciaal voor de generatie 60+

Skischolen richten zich al lange tijd speciaal op kinderen. Ouders doen hun kinderen graag op skiles zodat ze goed kunnen leren skiën. Door de grote hoeveelheid kinderlessen die skischolen aanbieden zijn er skischolen die zichzelf kinder-skischool noemen. Skischule Kirchschlag gooit het over een andere boeg en richt zich niet alleen op de jongste maar ook op de oudere generatie. Dit doen ze met speciale skilessen gericht op de generatie 60+.

De skischool biedt een speciale cursus aan aan actieve oudere. Op niet al te steile pistes worden verschillende technieken behandelt waarbij veiligheid en genieten centraal staan. De deelnemers leren niet alleen skiën maar werken door het beweging ook aan het verbeteren van de bloedsomloop, het versterken van de spieren en het evenwichtsgevoel. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan het voorkomen van vallen. De hele cursus staat in teken van gezelligheid en een positief gevoel.

De cursus is verdeelt over 3 middagen van 2 uur skiles en is geschikt voor skiërs van ieder niveau. Deelnemers betalen €99,- en krijgen hiervoor skiles van een skileraar en een liftkaart. De eerste cursus start op 7 januari 2015.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren