Skischool geeft skishow midden in de zomer

In de winter zijn er heel wat skischolen die een keer per week een skishow opvoeren. Ingewikkelde demonstraties van de leraren onder begeleiding van een knallend vuurwerk en luide muziek ter vermaak van de aanwezige toeristen. In Alta Badia kunnen ze er blijkbaar geen genoeg van krijgen, want woensdag 17 augustus organiseert Ski- und Snowboard-Schule La Villa een zomer skishow.

Woensdag 17 augustus zullen de ski- en snowboardleraren van de Italiaanse Ski- und Snowboard-Schule La Villa in het centrum van La Villa in de sneeuw een skishow verzorgen. Het park, gelegen naast de skischool, wordt omgetoverd tot een waar winterparadijs. De sneeuw, waar de leraren op zullen skiën, is natuursneeuw van afgelopen seizoen die is opgeslagen zodat er tijdens de warmste maand van het jaar op geskied kan worden.

Tijdens de show zullen de ski- en snowboardleraren het ontstaan van het skiën en de verschillende disciplines tonen. Dit wordt afgewisseld met humoristische en theatrale opvoeringen. Van de eerste afdalingen tot het professionele skiën op wereldniveau. Dat laatste wordt getoond door een speciale gast, ex-wereldbeker skiër Max Bladone.

De voorstelling wordt met veel muziek, lichteffecten, spectaculaire sprongen van de freestyle-groep “pirates” en paragliders van Airforce Alta Badia tot een spektakel gemaakt. Daarnaast zal er een piste bully zijn die opengesteld wordt voor het publiek. En wat natuurlijk niet kan ontbreken bij zo’n avond is de Aprés-Ski, waar na de voorstelling verder gefeest kan worden.

Bron: scuolascilavilla.it

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Word nu lid!

Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

Word lidRegistreer als leraar

Most Popular

Social Media

Related Posts

Zell am See in het zonnetje

Door vele websites worden skigebieden gepromoot of in het zonnetje gezet vanuit een toeristisch oogpunt: ‘hier moet je heen voor de beste hotels’ of ‘dit

De geschiedenis van het snowboarden

Deze week de geschiedenis van het snowboarden. Een rijke geschiedenis met veel interessante ontwikkelingen. Van een stuk hout met teugels tot de grootste wedstrijden op

Zomeropleidingen 2021

Afgelopen winterseizoen is, zoals we allemaal weten, een raar seizoen geweest. Sommige gebieden mochten (met restricties) open, maar er waren eigenlijk geen toeristen welkom vanwege