Skischool geeft skishow midden in de zomer

In de winter zijn er heel wat skischolen die een keer per week een skishow opvoeren. Ingewikkelde demonstraties van de leraren onder begeleiding van een knallend vuurwerk en luide muziek ter vermaak van de aanwezige toeristen. In Alta Badia kunnen ze er blijkbaar geen genoeg van krijgen, want woensdag 17 augustus organiseert Ski- und Snowboard-Schule La Villa een zomer skishow.

Woensdag 17 augustus zullen de ski- en snowboardleraren van de Italiaanse Ski- und Snowboard-Schule La Villa in het centrum van La Villa in de sneeuw een skishow verzorgen. Het park, gelegen naast de skischool, wordt omgetoverd tot een waar winterparadijs. De sneeuw, waar de leraren op zullen skiën, is natuursneeuw van afgelopen seizoen die is opgeslagen zodat er tijdens de warmste maand van het jaar op geskied kan worden.

Tijdens de show zullen de ski- en snowboardleraren het ontstaan van het skiën en de verschillende disciplines tonen. Dit wordt afgewisseld met humoristische en theatrale opvoeringen. Van de eerste afdalingen tot het professionele skiën op wereldniveau. Dat laatste wordt getoond door een speciale gast, ex-wereldbeker skiër Max Bladone.

De voorstelling wordt met veel muziek, lichteffecten, spectaculaire sprongen van de freestyle-groep “pirates” en paragliders van Airforce Alta Badia tot een spektakel gemaakt. Daarnaast zal er een piste bully zijn die opengesteld wordt voor het publiek. En wat natuurlijk niet kan ontbreken bij zo’n avond is de Aprés-Ski, waar na de voorstelling verder gefeest kan worden.

Bron: scuolascilavilla.it

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren