Zomers festival voor sneeuwsportleraren

Zaterdag wordt het eerste festival voor sneeuwsportleraren, ‘I Love Snowsports’, georganiseerd op het strand van ‘s-Gravenzande. Een festival bedoelt om ski- en snowboardleraren bij elkaar te brengen en ervaringen en kennis uit te wisselen.

Er zullen maar weinig mensen zijn die begrijpen waarom je midden in de zomer een festival wilt organiseren waar de sneeuw centraal staat. Maar wij snappen dat maar al te goed. Midden in de zomer kijken wij al weer uit naar het komende winterseizoen. Een mooi moment om de kriebels in je buik te delen met je collega sneeuwsportleraren. Dat kan morgen tijdens de eerste editie van het I Love Snowsports Festival. Vanaf 12:00 uur is iedereen met een hart voor de sneeuwsport welkom bij strandtent Element Beach in ‘s-Gravenzande.

Erwin Heeres, hoogst gekwalificeerde Oostenrijkse snowboardgids en -leraar, komt vertellen over zijn passie voor de sneeuwsport en Rolf Westerhof, oprichter van Snow Safety Center, komt vertellen over de gevaren buiten de pistes en hoe daar mee om te gaan. Naast deze prachtige verhalen zal er een live DJ zijn en kan er worden gebeachvolleybald. Element Beach verzorgt de barbecue waar je je van te voren voor aan kunt melden via de website. De avond zal in het teken staan van een gezellig feest.

Voor meer informatie of om je aan te melden bezoek je de website van I Love Sportsports.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en