Zomers festival voor sneeuwsportleraren

Zaterdag wordt het eerste festival voor sneeuwsportleraren, ‘I Love Snowsports’, georganiseerd op het strand van ‘s-Gravenzande. Een festival bedoelt om ski- en snowboardleraren bij elkaar te brengen en ervaringen en kennis uit te wisselen.

Er zullen maar weinig mensen zijn die begrijpen waarom je midden in de zomer een festival wilt organiseren waar de sneeuw centraal staat. Maar wij snappen dat maar al te goed. Midden in de zomer kijken wij al weer uit naar het komende winterseizoen. Een mooi moment om de kriebels in je buik te delen met je collega sneeuwsportleraren. Dat kan morgen tijdens de eerste editie van het I Love Snowsports Festival. Vanaf 12:00 uur is iedereen met een hart voor de sneeuwsport welkom bij strandtent Element Beach in ‘s-Gravenzande.

Erwin Heeres, hoogst gekwalificeerde Oostenrijkse snowboardgids en -leraar, komt vertellen over zijn passie voor de sneeuwsport en Rolf Westerhof, oprichter van Snow Safety Center, komt vertellen over de gevaren buiten de pistes en hoe daar mee om te gaan. Naast deze prachtige verhalen zal er een live DJ zijn en kan er worden gebeachvolleybald. Element Beach verzorgt de barbecue waar je je van te voren voor aan kunt melden via de website. De avond zal in het teken staan van een gezellig feest.

Voor meer informatie of om je aan te melden bezoek je de website van I Love Sportsports.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren