Wereldkampioenschappen voor skileraren 2017 in Samnaun

De toeristenorganisatie van het in Zwitserland gelegen Samnaun nodigt alle ski- en snowboardleraren ter wereld uit om de  strijd aan te gaan tijdens de ISIA Ski Instructor World Championships 2017.

Van 26 tot en met 29 april 2017 wordt er gestreden op de onderdelen reuzenslalom, parallel-slalom, boardercross en formatie-skiën. Deze onderdelen zijn toegankelijk voor alle sneeuwsportleraren die aangesloten zijn bij een organisatie die verband houd met de ISIA. Per land mogen er vijfentwintig leraren aan de start verschijnen en zes teams bij het formatie-skiën.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 31 januari 2017 via het officiële aanmeldingsformulier dat door de organisatie samen met de officiële uitnodiging verzonden wordt naar de landelijk erkende ISIA organisatie. In Nederland is dat Snowpro’s. Individuele aanmeldingen worden niet in behandeling genomen.

Voor meer informatie bezoek je de website van de organisatie.

Jullie weten dus wat je te doen staat dit seizoen; na het lesgeven niet de après-ski in, maar zo snel mogelijk de trainingspiste op!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren