Winnen met ommetjes!

De lente is aangebroken en de warmere temperaturen doen hun intrede. Dit maakt dat het tijd is om vooruit te kijken. Onze blik staat gericht op volgend wintersportseizoen. Een seizoen waarin wat ons betreft extra veel geskied gaat worden, extra veel gefeest gaat worden en bovenal extra veel genoten gaat worden. 

Om te zorgen dat we goed voorbereidt zijn om komend seizoen te knallen, moeten we op zijn minst fit zijn. Hier kunnen we dan ook niet vroeg genoeg mee beginnen. De voorpret is natuurlijk even leuk als de wintersport zelf, so let’s get started!! 

In de blog van Bo voorziet zij je van tips om weer fit te worden voor het nieuwe seizoen van start gaat. Ze combineert kracht en uithoudingsvermogen om jezelf klaar te stomen voor de piste. 

Loop je mee?

Sneeuwsportleraren.nl zou Sneeuwsportleraren.nl niet zijn als we niet ook nog iets anders in petto hadden. Dit jaar pakken we het fit worden toch iets groter aan. Namelijk niet alleen, maar met elkaar. Teamwork makes the dream work toch!? Uiteraard op afstand, samen fit worden, elkaar uitdagen en prijzen winnen. Wie wil dat nou niet, doe jij mee met onze wandel-challenge? 

Meedoen

Meedoen gaat als volgt: 

– Download de ‘Ommetje’ app

– Sluit je aan bij onze ‘SSL fit’ groep met de code KP3F6

– Motiveer al jouw vrienden en familie om ook mee te doen

– Kom in beweging en stijg in de ranglijst 

– Met jouw deelname maak je kans op sokken van STOX Energie  

– Deel tijdens jouw ommetjes foto’s op Instagram met #sneeuwsportleraren.nl

– Over een maand wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Gouden tip

Tip van mij: luister tijdens het wandelen naar onze après-ski playlist op Spotify om helemaal in de stemming te komen. De lijst vind je hier!

Doe jij met ons mee?!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Skiën in NL

  Het winterseizoen is weer voorbij. Helaas hebben velen van ons weinig meegekregen van het skiseizoen. Buiten de paar dagen sneeuwpret in Nederland zat er, tot

  Winnen met ommetjes!

  De lente is aangebroken en de warmere temperaturen doen hun intrede. Dit maakt dat het tijd is om vooruit te kijken. Onze blik staat gericht

  Living the Dream – Kelly

  Eind september had ik de eer om Maarten Meiners te interviewen op een terras in Innsbruck. Dit voor onze nieuwe reeks: ‘Living the Dream’. Nu, zes maanden