Winnen met ommetjes!

De lente is aangebroken en de warmere temperaturen doen hun intrede. Dit maakt dat het tijd is om vooruit te kijken. Onze blik staat gericht op volgend wintersportseizoen. Een seizoen waarin wat ons betreft extra veel geskied gaat worden, extra veel gefeest gaat worden en bovenal extra veel genoten gaat worden. 

Om te zorgen dat we goed voorbereidt zijn om komend seizoen te knallen, moeten we op zijn minst fit zijn. Hier kunnen we dan ook niet vroeg genoeg mee beginnen. De voorpret is natuurlijk even leuk als de wintersport zelf, so let’s get started!! 

In de blog van Bo voorziet zij je van tips om weer fit te worden voor het nieuwe seizoen van start gaat. Ze combineert kracht en uithoudingsvermogen om jezelf klaar te stomen voor de piste. 

Loop je mee?

Sneeuwsportleraren.nl zou Sneeuwsportleraren.nl niet zijn als we niet ook nog iets anders in petto hadden. Dit jaar pakken we het fit worden toch iets groter aan. Namelijk niet alleen, maar met elkaar. Teamwork makes the dream work toch!? Uiteraard op afstand, samen fit worden, elkaar uitdagen en prijzen winnen. Wie wil dat nou niet, doe jij mee met onze wandel-challenge? 

Meedoen

Meedoen gaat als volgt: 

– Download de ‘Ommetje’ app

– Sluit je aan bij onze ‘SSL fit’ groep met de code KP3F6

– Motiveer al jouw vrienden en familie om ook mee te doen

– Kom in beweging en stijg in de ranglijst 

– Met jouw deelname maak je kans op sokken van STOX Energie  

– Deel tijdens jouw ommetjes foto’s op Instagram met #sneeuwsportleraren.nl

– Over een maand wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Gouden tip

Tip van mij: luister tijdens het wandelen naar onze après-ski playlist op Spotify om helemaal in de stemming te komen. De lijst vind je hier!

Doe jij met ons mee?!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren