Zoektocht naar vermiste skileraar gestaakt

De slechte weersomstandigheden hebben de reddingsdiensten doen besluiten de zoektocht naar de 23-jarige skileraar te staken. Na vier dagen zoeken leverde ook de vijfde dag geen resultaat op.

De weersomstandigheden in Placer County Resort zijn dusdanig slecht dat het zoeken voor de reddingswerkers gevaarlijk geworden is. De grote lawine dreiging, hevige wind en neerslag hebben roet in het eten gegooid. Voor vrienden en familie van Carson May is dit een grote schok.

In totaal zijn er meer dan vierhonderd mensen vijf dagen bezig geweest met het zoeken naar de 23-jarige. Aan het begin van de zoekoperatie werd er een telefoonsignaal ontvangen. Nadat het signaal verdween is er geen spoor geweest van de vermiste skileraar.

Het is een gevecht tegen de weersomstandigheden en tegen de tijd. Ondanks dat de tijd verstreken lijkt te zijn houden de reddingswerkers hoop dat May nog in leven is. Desondanks wordt er rekening mee gehouden dat May het niet overleeft heeft.

Omdat het weer te slecht is om vanuit de lucht te zoeken met helikopters werd er op de laatste dag gefocust op de route die May genomen heeft voor hij verdween. Ook May zijn vrienden zijn naar hem opzoek. Zij geloven dat hun vriend sterk genoeg is om in deze omstandigheden te overleven.

Bron: Fox40

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het