Zoektocht naar vermiste skileraar gestaakt

De slechte weersomstandigheden hebben de reddingsdiensten doen besluiten de zoektocht naar de 23-jarige skileraar te staken. Na vier dagen zoeken leverde ook de vijfde dag geen resultaat op.

De weersomstandigheden in Placer County Resort zijn dusdanig slecht dat het zoeken voor de reddingswerkers gevaarlijk geworden is. De grote lawine dreiging, hevige wind en neerslag hebben roet in het eten gegooid. Voor vrienden en familie van Carson May is dit een grote schok.

In totaal zijn er meer dan vierhonderd mensen vijf dagen bezig geweest met het zoeken naar de 23-jarige. Aan het begin van de zoekoperatie werd er een telefoonsignaal ontvangen. Nadat het signaal verdween is er geen spoor geweest van de vermiste skileraar.

Het is een gevecht tegen de weersomstandigheden en tegen de tijd. Ondanks dat de tijd verstreken lijkt te zijn houden de reddingswerkers hoop dat May nog in leven is. Desondanks wordt er rekening mee gehouden dat May het niet overleeft heeft.

Omdat het weer te slecht is om vanuit de lucht te zoeken met helikopters werd er op de laatste dag gefocust op de route die May genomen heeft voor hij verdween. Ook May zijn vrienden zijn naar hem opzoek. Zij geloven dat hun vriend sterk genoeg is om in deze omstandigheden te overleven.

Bron: Fox40

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren