Vermiste skileraar na 4 dagen nog niet gevonden

De zoektocht in het skigebied Placer County resort naar de vermiste skileraar heeft nog geen resultaat opgeleverd. Na vier dagen intensief zoeken is de 23-jarige nog niet gevonden. De actuele weersomstandigheden maken het de reddingsdiensten lastig.

Carson May werd vrijdagochtend als vermist opgegeven nadat hij niet was komen opdagen bij zijn vriend. Direct daarop zijn de reddingsdiensten een grootschalige zoekoperatie gestart.

Buiten de piste werd achterin het gebied het signaal van een telefoon opgevangen. Nadat gister het signaal verdween wordt er op die plek nog steeds intensief gezocht.

De dreiging voor lawines maakt het zoeken voor de reddingsdiensten moeilijk. Door de zware storm en regen moesten de helikopters hun zoektocht stoppen. De situatie is ‘s avonds te gevaarlijk om door te zoeken. Bij zonsopkomst pakken vijftig reddingswerkers hun werkzaamheden weer op.

May werd voor het laatst donderdagmiddag gezien in het Sugar Bowl skigebied. Zijn vrienden hebben hem vrijdag ochtend als vermist opgegeven. May zijn spullen werden in een locker aangetroffen in het skigebied.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren