Vermiste skileraar na 4 dagen nog niet gevonden

De zoektocht in het skigebied Placer County resort naar de vermiste skileraar heeft nog geen resultaat opgeleverd. Na vier dagen intensief zoeken is de 23-jarige nog niet gevonden. De actuele weersomstandigheden maken het de reddingsdiensten lastig.

Carson May werd vrijdagochtend als vermist opgegeven nadat hij niet was komen opdagen bij zijn vriend. Direct daarop zijn de reddingsdiensten een grootschalige zoekoperatie gestart.

Buiten de piste werd achterin het gebied het signaal van een telefoon opgevangen. Nadat gister het signaal verdween wordt er op die plek nog steeds intensief gezocht.

De dreiging voor lawines maakt het zoeken voor de reddingsdiensten moeilijk. Door de zware storm en regen moesten de helikopters hun zoektocht stoppen. De situatie is ‘s avonds te gevaarlijk om door te zoeken. Bij zonsopkomst pakken vijftig reddingswerkers hun werkzaamheden weer op.

May werd voor het laatst donderdagmiddag gezien in het Sugar Bowl skigebied. Zijn vrienden hebben hem vrijdag ochtend als vermist opgegeven. May zijn spullen werden in een locker aangetroffen in het skigebied.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Living the dream – Matthijs

  Na vele jaren als accountant en controller heeft hij de sprong gewaagd tot skileraar. Na 7 seizoenen van ontwikkeling is het echter weer tijd om

  Help! Een gat in de agenda!

  Corona, Corona, Corona, we kunnen allemaal het woord niet meer horen. Het beïnvloedt bij vrijwel ieder van ons op dit moment het leven en daarbij

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.