Warme thee voor de koude dagen met SIGG

Ieder seizoen kent dagen waarop het ontzettend koud is. Op dit soort dagen ben je extra alert op verschijnselen van onderkoeling. Naast dat je de leerlingen in je groep goed in de gaten houd let je ook op jezelf. Af en toe een warme slok thee als je in de lift staat houd je lichaam van binnenuit warm.

Thee die je ‘s ochtends vroeg hebt gezet blijft niet lang warm in je rugzak. Maar met de thermosflessen van SIGG heb je de hele dag lang warme thee die je kunt gebruiken op de momenten dat je het koud krijgt.

Handschoenen
Als het koud is wil je niet je handschoenen uit hoeven doen om iets te kunnen drinken. De twee grote rode knoppen voor het openen en vergrendelen van de one-serie zijn zo gemaakt dat ze zelfs met wanten te gebruiken zijn. Je kunt de fles met dezelfde hand openen als dat je ‘m bedient. Hierdoor heb je nog een hand vrij waarmee je bijvoorbeeld je stokken of rugzak vast kunt blijven houden.

Warm en koud
De one-thermosflessen van SIGG zorgen ervoor dat warme inhoud tot twaalf uur lang warm blijft. Lang genoeg dus voor tijdens een dag lesgeven. In de zomer hoef je de fles niet op zolder weg te bergen tussen je skispullen. Koude dranken blijven tot twintig uur koud. Hierdoor is de fles ook uitstekend geschikt voor tijdens je zomeractiviteiten.

Varianten en eigenschappen
SIGG heeft verschillende modellen thermosflessen op de markt met een inhoud variërend tussen de 0.3 en 1.5 liter. Het one-model is zeer geschikt voor sneeuwsportleraren. Dit door de makkelijk, met één hand, te openen dop, omdat de fles niet lekt, de goede isolatie die warme dranken tot twaalf uur lang warm houd en omdat de fles eenvoudig te reinigen is.

Heb jij het tijdens het lesgeven wel eens zo koud gehad dat je wou dat je een fles warme drank bij je had?

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren