We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Inèz schreef dat ze eindelijk haar droom heeft kunnen waarmaken, Naomi weet na haar eerste seizoen in de sneeuw al zeker dat ze het volgende seizoen weer terug zal gaan en Erwin vertelde over zijn bijzondere ervaringen als skileraar in IJsland. En nu zijn we benieuwd naar welke avonturen jij dit seizoen gaat beleven!

Of je nu voor de eerste of tiende keer, een seizoen of vakantieperiode of in binnen- of buitenland gaat werken als skileraar, wij willen graag jouw verhaal horen. We bieden je een plek om jouw ervaring te delen met collega’s, vrienden en familie. Het maakt niet of je eenmalig een leuke blog instuurt of dat je op regelmatige basis jouw verhaal met onze bezoekers deelt.

Heb je een leuk verhaal of bijzondere ervaring dan kun je jouw blog opsturen naar contact@sneeuwsportleraren.nl. Lijkt het je leuk om als vaste redacteur regelmatig jouw artikelen te kunnen publiceren stuur dan je motivatie op naar contact@sneeuwsportleraren.nl.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren