We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Inèz schreef dat ze eindelijk haar droom heeft kunnen waarmaken, Naomi weet na haar eerste seizoen in de sneeuw al zeker dat ze het volgende seizoen weer terug zal gaan en Erwin vertelde over zijn bijzondere ervaringen als skileraar in IJsland. En nu zijn we benieuwd naar welke avonturen jij dit seizoen gaat beleven!

Of je nu voor de eerste of tiende keer, een seizoen of vakantieperiode of in binnen- of buitenland gaat werken als skileraar, wij willen graag jouw verhaal horen. We bieden je een plek om jouw ervaring te delen met collega’s, vrienden en familie. Het maakt niet of je eenmalig een leuke blog instuurt of dat je op regelmatige basis jouw verhaal met onze bezoekers deelt.

Heb je een leuk verhaal of bijzondere ervaring dan kun je jouw blog opsturen naar contact@sneeuwsportleraren.nl. Lijkt het je leuk om als vaste redacteur regelmatig jouw artikelen te kunnen publiceren stuur dan je motivatie op naar contact@sneeuwsportleraren.nl.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en