CheckYeti krijgt grote update

CheckYeti is een online platform voor het bereiken, vergelijken en boeken van skileraren van over de hele wereld. De website is nu geüpdatet naar versie 2.0.

CheckYeti.com
De website CheckYeti.com laat skileraren zich aanbieden aan potentiële gasten. Wintersporters die opzoek zijn naar een lokale skileraar kunnen op de website skileraren bereiken, vergelijken en boeken. Het online platform maakt het voor wintersporters eenvoudig om een passende skileraar te vinden.
Eerder schreven we al over de skileraren website CheckYeti.com. Dit eerdere artikel vindt je hier.

Versie 2.0
Al snel na het starten van CheckYeti.com bleek de website een succes te zijn en was het tijd voor een update. Net voor de start van het nieuwe skiseizoen is de website geüpdatet naar versie 2.0. Naast dat de website een totale make-over heeft gekregen is er vooral gewerkt aan gebruikers gemak. Direct op de homepage vindt je de zoek en filter functie. Het overzicht van de verschillende skileraren in de gewenste regio is overzichtelijker geworden.

CheckYetiHet bedieningspaneel voor skileraren is vele malen gebruiksvriendelijker. Het verwerken van het persoonlijk profiel is makkelijker gemaakt en de ingegeven informatie wordt overzichtelijker aan de bezoekers getoond.

Met de hier boven genoemde nieuwe functies zorgt CheckYeti voor een geheel vernieuwde online beleving voor sneeuwsport instructeurs en gasten. Het eenvoudig te bedienen boekingsplatform geeft beide partijen de mogelijkheid om op een transparante manier tot elkaar te komen.

Hoe het werkt
Als sneeuwsport instructeur maak je een gratis account aan, vult je gegeven in en gasten van over de hele wereld kunnen jou diensten bekijken en boeken. Dit doen ze door te gaan naar CheckYeti.com, de gewenste bestemming of activiteit in te vullen, de lokale aanbieders te vergelijken en direct te boeken.

“CheckYeti is ontworpen vanuit drie principes: gemak, transparantie en bereikbaarheid. Onze missie is wintersport fanaten te helpen bij het vinden van de beste instructeurs of gidsen voor hun perfecte vakantie, ongeacht waar ze heen gaan en welke wintersport ze beoefenen,” aldus Georg Reich, medeoprichter van CheckYeti.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren