CheckYeti krijgt grote update

CheckYeti is een online platform voor het bereiken, vergelijken en boeken van skileraren van over de hele wereld. De website is nu geüpdatet naar versie 2.0.

CheckYeti.com
De website CheckYeti.com laat skileraren zich aanbieden aan potentiële gasten. Wintersporters die opzoek zijn naar een lokale skileraar kunnen op de website skileraren bereiken, vergelijken en boeken. Het online platform maakt het voor wintersporters eenvoudig om een passende skileraar te vinden.
Eerder schreven we al over de skileraren website CheckYeti.com. Dit eerdere artikel vindt je hier.

Versie 2.0
Al snel na het starten van CheckYeti.com bleek de website een succes te zijn en was het tijd voor een update. Net voor de start van het nieuwe skiseizoen is de website geüpdatet naar versie 2.0. Naast dat de website een totale make-over heeft gekregen is er vooral gewerkt aan gebruikers gemak. Direct op de homepage vindt je de zoek en filter functie. Het overzicht van de verschillende skileraren in de gewenste regio is overzichtelijker geworden.

CheckYetiHet bedieningspaneel voor skileraren is vele malen gebruiksvriendelijker. Het verwerken van het persoonlijk profiel is makkelijker gemaakt en de ingegeven informatie wordt overzichtelijker aan de bezoekers getoond.

Met de hier boven genoemde nieuwe functies zorgt CheckYeti voor een geheel vernieuwde online beleving voor sneeuwsport instructeurs en gasten. Het eenvoudig te bedienen boekingsplatform geeft beide partijen de mogelijkheid om op een transparante manier tot elkaar te komen.

Hoe het werkt
Als sneeuwsport instructeur maak je een gratis account aan, vult je gegeven in en gasten van over de hele wereld kunnen jou diensten bekijken en boeken. Dit doen ze door te gaan naar CheckYeti.com, de gewenste bestemming of activiteit in te vullen, de lokale aanbieders te vergelijken en direct te boeken.

“CheckYeti is ontworpen vanuit drie principes: gemak, transparantie en bereikbaarheid. Onze missie is wintersport fanaten te helpen bij het vinden van de beste instructeurs of gidsen voor hun perfecte vakantie, ongeacht waar ze heen gaan en welke wintersport ze beoefenen,” aldus Georg Reich, medeoprichter van CheckYeti.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het