CheckYeti lanceert app voor het boeken van skileraren

Het onafhankelijke boekingsplatform van de Oostenrijkse startup CheckYeti is nog maar kort in bedrijf. Toch heeft de website, waar skischolen en zelfstandige skileraren zich aan kunnen bieden, wederom een nieuwe stap kunnen nemen. Sinds kort is er de CheckYeti app.

Met de app kunnen wintersporters die opzoek zijn naar de beste skileraren en berggidsen eenvoudiger en sneller zoeken in het aanbod van CheckYeti. Met een smartphone kan er worden gezocht, vergeleken en geboekt. Via de website en de nieuwe CheckYeti app kunnen wintersporters uit 1.300 sneeuwsportleraren, verspreid over 150 skigebieden, in de Alpen kiezen. Hiermee telt het platform wereldwijd het grootste aanbod aan wintersportactiviteiten.

CheckYeti App

Om de keuze voor de gast te vereenvoudigen laten andere hun mening achter. Aan de hand van die beoordelingen konden dit jaar al 200.000 gebruikers de voor hun ideale ski-, snowboardleraar of berggids vinden en boeken. Meer als de helft van de gebruikers komt uit Duitsland, waar CheckYeti bijzonder geliefd blijkt te zijn.

“We bieden onze gasten een snelle toegang tot skileraren en skischolen in verschillende skigebieden. De nieuwe CheckYeti app maakt het mogelijk te zoeken en te boeken direct vanaf een smartphone tijdens de vakantie. Hierdoor wordt de communicatie tussen gast en skileraar of skischool vereenvoudigd,” vertelt Stefan Pinggera, die CheckYeti samen met Georg Reich in 2014 opgestart heeft.

Wil jij je aanmelden als zelfstandige skileraar bij CheckYeti? Bezoek dan de website of download de app in de Apple Store of Google Play Store.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Related Posts

Verlanglijstje voor skileraren

De feestdagen staan weer voor de deur. Met de feestdagen gaat het om samenzijn met vrienden en familie, maar cadeautjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken!

Fieberbrunn in het zonnetje

Door vele websites worden skigebieden gepromoot of in het zonnetje gezet vanuit een toeristisch oogpunt: ‘hier moet je heen omdat het de beste hotels heeft’

Een tussenjaar in de sneeuw

Isabelle is een sportieve 18 jarige en heeft afgelopen voorjaar eindexamen gedaan op het VWO van het Amsterdams lyceum. Na het behalen van haar diploma

Bijscholing voor skileraren

Het is de hoogste tijd om het nut van bijscholing eens toe te lichten. Wat is het eigenlijk en waarom is het van belang? Matthijs