CheckYeti lanceert app voor het boeken van skileraren

Het onafhankelijke boekingsplatform van de Oostenrijkse startup CheckYeti is nog maar kort in bedrijf. Toch heeft de website, waar skischolen en zelfstandige skileraren zich aan kunnen bieden, wederom een nieuwe stap kunnen nemen. Sinds kort is er de CheckYeti app.

Met de app kunnen wintersporters die opzoek zijn naar de beste skileraren en berggidsen eenvoudiger en sneller zoeken in het aanbod van CheckYeti. Met een smartphone kan er worden gezocht, vergeleken en geboekt. Via de website en de nieuwe CheckYeti app kunnen wintersporters uit 1.300 sneeuwsportleraren, verspreid over 150 skigebieden, in de Alpen kiezen. Hiermee telt het platform wereldwijd het grootste aanbod aan wintersportactiviteiten.

CheckYeti App

Om de keuze voor de gast te vereenvoudigen laten andere hun mening achter. Aan de hand van die beoordelingen konden dit jaar al 200.000 gebruikers de voor hun ideale ski-, snowboardleraar of berggids vinden en boeken. Meer als de helft van de gebruikers komt uit Duitsland, waar CheckYeti bijzonder geliefd blijkt te zijn.

“We bieden onze gasten een snelle toegang tot skileraren en skischolen in verschillende skigebieden. De nieuwe CheckYeti app maakt het mogelijk te zoeken en te boeken direct vanaf een smartphone tijdens de vakantie. Hierdoor wordt de communicatie tussen gast en skileraar of skischool vereenvoudigd,” vertelt Stefan Pinggera, die CheckYeti samen met Georg Reich in 2014 opgestart heeft.

Wil jij je aanmelden als zelfstandige skileraar bij CheckYeti? Bezoek dan de website of download de app in de Apple Store of Google Play Store.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Mobi Clothes

  Tegenwoordig is sport eigenlijk niet meer weg te denken in het leven van een mens. Bijna iedereen doet het en je groeit ermee op. Maar