Datum bekend Tiroler Demomeisterschaft 2017

Ook dit seizoen zullen skileraren uit de Tiroler skischolen het tegen elkaar opnemen tijdens de Tiroler Demomeisterschaft 2017. De datum en locatie van het evenement zijn door het Tiroler Skilehrerverband bekend gemaakt.

Op vrijdag 10 maart 2017 zullen de demonstratiewedstrijden plaatsvinden in Gältur. Skileraren uit heel Tirol zullen naar het op 1.584 meter hoogte gelegen wintersportdorp afreizen om daar te strijden om de titel. Meer informatie dan de datum en locatie zijn nog niet bekendgemaakt en zal vermoedelijk begin komend jaar naar buiten worden gebracht.

Editie 2016
Vorig jaar werd er getraind onder lastige omstandigheden, maar lag de piste er tijdens de wedstrijddag keurig bij. Ondanks een kleine foutje tijdens de tweede run wisten bij de dames de Snow Pirates er met de titel van door te gaan. Bij de heren waren het de skileraren van Ski Academy St. Christoph die met 3.5 punt verschil de winst pakte.

Doe jij dit jaar samen met je collega’s mee?

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren