Österreichische Demo- und Skilehrermeisterschaft 2015

Aan het eind van het seizoen vinden ieder jaar in Oostenrijk de skilerarendemonstratie en -reuzenslalomwedstrijd plaats. Dit seizoen zal het evenement plaatsvinden op 7 Maart in Dienten, Salzburg.

Wie is de beste?
Aan het eind van het wintersportseizoen kunnen de Oostenrijkse skileraren zich met elkaar meten in een reuzenslalom- en demonstratiewedstrijd. Skischolen vanuit heel Oostenrijk kunnen zich als team inschrijven en aan de competitie deelnemen. Bij de reuzenslalom gaat het erom als team zo snel mogelijk de slalom af te leggen. Naast de teambeoordeling kunnen de skileraren ook individueel in de prijzen vallen. Zal Sandra Bernhofer van Skischule Fun & Pro Flachau ook dit seizoen weer de grote winnaar worden?

Tijdens de demonstratie afdaling skiën de leraren van verschillende skischolen zo synchroon mogelijk de piste naar beneden. Voor de gecompliceerde synchroon afdalingen zijn de skileraren het hele seizoen aan het trainen. De afdalingen worden beoordeelt door een vakkundige jury.

2014
De Demo- und Skilehrermeisterschaft van 2014 in Saalbach-Hinterglemm was een groot succes. Vorig seizoen publiceerde we de uitslagen in het artikel: Uitslagen Österreichische Demo- und skilehrermeisterschaft 2014. De Oostenrijkse televisiezender RTS was erbij en legde het evenement vast:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en