Stevie Wonder treedt op tijdens herdenking overleden skileraar

Begin dit jaar wordt de Amerikaanse skileraar Carson May, een skileraar uit het Sugar Bowl Resort, als vermist opgegeven als hij niet komt opdagen bij een afspraak met zijn vrienden. Ruim veertig dagen later wordt zijn levenloze lichaam gevonden in lawine gevaarlijk gebied. Tijdens een herdenkingsbijeenkomst deze week werd de jonge skileraar herdacht met een live optreden van Stevie Wonder.

Muziek is voor Carson May een belangrijk deel van zijn leven. Na zijn overlijden, begin dit jaar, gebruiken vrienden en familie van May muziek om het verlies te verwerken. In de week dat de jonge skileraar 24 jaar zou zijn geworden houd de familie een herdenkingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst staat muziek centraal en treedt niemand minder dan wereldster Stevie Wonder op. De reden van zijn bezoek is dat de vader van May een vriendschappelijke relatie heeft met de zanger.

May ging als kind samen met zijn vader naar concerten van de wereldberoemde zanger, die over twee weken voor ruim 200.000 mensen optreedt in Londen. Nu zorgt de zanger ervoor dat de herinnering van de jonge skileraar in leven blijft.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en