Stevie Wonder treedt op tijdens herdenking overleden skileraar

Begin dit jaar wordt de Amerikaanse skileraar Carson May, een skileraar uit het Sugar Bowl Resort, als vermist opgegeven als hij niet komt opdagen bij een afspraak met zijn vrienden. Ruim veertig dagen later wordt zijn levenloze lichaam gevonden in lawine gevaarlijk gebied. Tijdens een herdenkingsbijeenkomst deze week werd de jonge skileraar herdacht met een live optreden van Stevie Wonder.

Muziek is voor Carson May een belangrijk deel van zijn leven. Na zijn overlijden, begin dit jaar, gebruiken vrienden en familie van May muziek om het verlies te verwerken. In de week dat de jonge skileraar 24 jaar zou zijn geworden houd de familie een herdenkingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst staat muziek centraal en treedt niemand minder dan wereldster Stevie Wonder op. De reden van zijn bezoek is dat de vader van May een vriendschappelijke relatie heeft met de zanger.

May ging als kind samen met zijn vader naar concerten van de wereldberoemde zanger, die over twee weken voor ruim 200.000 mensen optreedt in Londen. Nu zorgt de zanger ervoor dat de herinnering van de jonge skileraar in leven blijft.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren