Traxx wil skileraar en gast bij elkaar brengen

In de winter wordt er door de skischolen veel geld verdient aan de lessen die ze verkopen. Ondanks dat het de skileraren zijn die de lessen uitvoeren krijgen zij maar een klein deel van de inkomsten. Onterecht of niet, Traxx wil skiërs hun skileraar direct laten vinden zonder de tussenkomst van een skischool.

Traxx is een app die skileraar en gast bij elkaar breTraxx 2ngt. Het stelt de gast instaat een skileraar te vinden die voldoet aan zijn wensen. Doordat er geen skischool tussen beide komt hoeft de gast minder voor zijn skiles te betalen en houd de skileraar er meer aan over.

Het idee is niet helemaal nieuw. Al eerder schreven we over Check Yeti; een initiatief uit Oostenrijk waar zelfstandige skileraren zich kunnen aanbieden aan gasten van over de hele wereld.

De bedenkers van Traxx staan naar eigen zeggen in de startblokken om hun ideeën live te laten gaan. Via virginmediabusiness.co.uk proberen ze hun financiering rond te krijgen en zoeken ze ondersteuning bij hun onderneming.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren