Traxx wil skileraar en gast bij elkaar brengen

In de winter wordt er door de skischolen veel geld verdient aan de lessen die ze verkopen. Ondanks dat het de skileraren zijn die de lessen uitvoeren krijgen zij maar een klein deel van de inkomsten. Onterecht of niet, Traxx wil skiërs hun skileraar direct laten vinden zonder de tussenkomst van een skischool.

Traxx is een app die skileraar en gast bij elkaar breTraxx 2ngt. Het stelt de gast instaat een skileraar te vinden die voldoet aan zijn wensen. Doordat er geen skischool tussen beide komt hoeft de gast minder voor zijn skiles te betalen en houd de skileraar er meer aan over.

Het idee is niet helemaal nieuw. Al eerder schreven we over Check Yeti; een initiatief uit Oostenrijk waar zelfstandige skileraren zich kunnen aanbieden aan gasten van over de hele wereld.

De bedenkers van Traxx staan naar eigen zeggen in de startblokken om hun ideeën live te laten gaan. Via virginmediabusiness.co.uk proberen ze hun financiering rond te krijgen en zoeken ze ondersteuning bij hun onderneming.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en